Tarot-kortit selvänäkijän apuna

Joskus käytän selvänäkijä-istunnossa tarot-kortteja apuna. Kortit ovat olleet mukana matkallani jo viiden vuoden ajan. Kasvokkain tulkintaa tehdessä syynä on usein asiakkaan luontainen jännittäminen, mikä saattaa hankaloittaa oikeisiin energioihin virittymistä tulkintaa varten. Asiakkaan keskittyessä tarot-korttien kuviin ja viesteihin, hän rentoutuu ja selvänäkijän intuitiivinen näkeminen helpottuu. 

Tarot-kortteja voi tulkita monella tasolla. Usein viesti on niissäkin intuitiivinen. Kortin nimellä ei ole niinkään paljon merkitystä, sen sijaan kuva saattaa kertoa varsinaisen viestin. Tarot-tulkinta intuitiivisen selvänöän tukena vahvistaa usein viestejä ja auttaa purkamaan niitä hieman eri tavalla. 

Tarot-pöytä

Tarot-pakasta voidaan nostaa johonkin tiettyyn kysymykseen / aiheeseen kolme korttia. Tarot-tulkinnan voi tehdä myös isompana, jolloin korteista tehdään jokin tietty asetelma, esim. kelttiläinen risti. Jos tulkinta tehdään yleisenä, voidaan kortteja nostaa intuition mukaan 5, 10 tai jopa 15. Selvänäkö-istunnon aikana on mahdollista katsoa kortteja koska tahansa. Tarot-tulkintaa ei siis tarvitse virallisesti ajoittaa alkuun, loppuun tai johonkin tiettyyn kohtaan. 

Kysy myös kolmen kortin pikatulkintaa! 

Tarot-korttien historia juontaa Italiaan 1400-luvulle saakka. 

Selvännäkijä Kaia
33101
Tampere
0700 82 242
kaia@kaia.fi